Service masini americane! Tel.: +4-0726-397.205

facebook

Piese originale din SUA

Made in USAContactați-ne cu încredere, dacă credeți că prețurile pieselor de schimb originale, necesare pentru repararea vehiculului Dumneavoastră vi se par prea mari, însă doriți totuși piese de schimb originale. Păstrați valoarea autovehiculului Dvs., acceptați numai reparații cu piese originale (inclusiv uleiurile) și plătiți mai puțin pentru acestea.

Tel.: 0726-397.205

Despre service-ul nostru

Am fost printre primii în țară în domeniul reparării și întreținerii autoturismelor, a mașinilor de teren, a vehiculelor de tip pick-up și monovolum fabricate pentru piata americana, respectiv a importării pieselor de schimb pentru aceștia.

În afară de acestea, domeniul nostru de activitate cuprinde și repararea, întreținerea sistemelor de transmisie automată ale autoturismelor de tip american, japonez și european, respectiv curățarea, refacerea turbinelor (Converter Wandler).

O altă activitate a firmei noastre constă în importul și distribuirea de piese de schimb auto, uleiuri și lubrifianți din Statele Unite ale Americii, prin care putem obține în termen scurt și la prețuri favorabile, de la producător, piesele originale de peste ocean.

Cu ajutorul programelor avansate pentru reparații, a instalațiilor moderne de autodiagnostică și a instrumentelor speciale, mecanicii noștri auto identifică erorile blocurilor de comandă ale autovehiculelor și corectează, șterg codurile de eroare. Programele noastre informatice de diagnosticare sunt actualizate constant, prin urmare, detectarea erorilor, ștergerea codurilor, este posibilă în cazul aproape tuturor mărcilor de autovehicule din America.

În timpul activităţii de şapte ani a întreprinderii noastre aceasta şi-a dovedit fiabilitatea, precizia şi eficacitatea. Obiectivul nostru este să ne ajutăm clienţii prin cunoştinţele noastre profesionale şi piesele de schimb.

Vezi mai multe poze în galerie foto!