Piese masini americane! Tel.: +4-0726-397.205

facebook

Piese originale din SUA

Made in USAContactați-ne cu încredere, dacă credeți că prețurile pieselor de schimb originale, necesare pentru repararea vehiculului Dumneavoastră vi se par prea mari, însă doriți totuși piese de schimb originale. Păstrați valoarea autovehiculului Dvs., acceptați numai reparații cu piese originale (inclusiv uleiurile) și plătiți mai puțin pentru acestea.

Tel.: 0726-397.205

Informații referitoare la comandarea pieselor de schimb

Puteți plasa comenzile Dvs. pentru piese de schimb personal în magazinul nostru, sau în alt mod (de exemplu prin telefon, fax, e-mail).

Pentru a putea comanda, trebuie să specificați neapărat marca, tipul, numărul de identificare, capacitatea cilindrică a autovehiculului Dvs., totodată, este important să cunoaștem și alte caracteristici ale autovehiculului Dvs., pentru a putea identifica cât mai exact piesa pe care doriți să o comandați.

Pentru piesele comandate se va percepe un avans (numerar sau virament).. Piesele sunt păstrate 14 de zile de la data comenzii, în cazul ne-ridicării acestora clientul pierde avansul.

Pentru a solicita o ofertă de preț, completați formularul de mai jos:

Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3 - Piese necesare

Pentru scurtarea timpului procesării cererii dumneavoastră și evitarea unor neînțelegeri, va rugam sa completați cu cat mai multe detalii necesare identificării corecte a produselor cerute.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.